Post by cogachenfrancemb on Feb 6, 2022 20:34:44 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox daş-qaş aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Real Cake Maker 3D Bakery 2022 version ▞▞▞
o qədər yaxşıdır ki, tort hazırlamağı öyrəndim, mən də sınadım, amma darıxdırıcı oyundur, bu oyun vaxt keçmək üçündür.😛
Bu oyunu bəyənirəm
Əlaaa oyuna oxşayır. Hər çəsə dəstəkləyirəm👍👍👍👍👍👍
Yaxşı oyun maraqlıdır, lakin yaxşı deyil
çox super
Bu çox gözəl oyundur amma məncə bu oyun zarafatdır
Bu oyun çox maraqlıdır və sizə də bu oyunu oynamağı təklif edirəm, amma bir az darıxdırıcıdır............... bu oyunun adı oyunun çox maraqlı və bir az darıxdırıcı olduğunu bildirir.
Bu oyun əla görünür, lakin yükləmək üçün vaxt lazımdır.
Kilidini açmaq şərti istisna olmaqla gözəldir.
Bu qızlar üçün çox yaxşı oyundur, amma pis bir az var, çünki bəzi şeylər kilidlidir ona görə yalnız iki ulduz verirəm
Mən yüklədim əla oyundu çoooooox gözəldir əəəllla super oyundu balaca aəqız 👍👍👍👍🏻super oyun əlllaaa ❤❤💖💗💞💝💚❤💜
men bu oyunu cok ama cox beyendim
Bu oyun aldığımız əsl tort və yediyimiz tam tort kimidir. Bu vəziyyətdə resepti görmək və tortu evdə bişirmək üçün tortu hazırlamağımız çox faydalıdır.
Bu, həqiqətən xoşdur. Bu oyunu oynadıqdan sonra real həyatda tortlar hazırlamaq olar.
Bu yaxşıdır, amma gözəl dizaynları almalıyıq, hamı üçün kilidini açmalısınız
Star Warfare2:Payback आर्केड गेम kdnf
Bu, həqiqətən əyləncəli idi, təcrübəm yaxşı idi, bacım və qardaşım bu oyunu bəyəndi, mən də bu oyunu dostlarımla oynayıram, həqiqətən həyəcanlıdır.
Mən bu oyunu çox sevirəm, amma reklamlar və yaddaş
Véritables pâtisseries 3D Simulation pkga
Mən bütün keksləri və ad günü tortlarını hazırlamağı bitirmişəm, hamarlayıcı açılmır və toy tortu da açılmır, mənim üçün üzərində işləyin.
Bu oyun çox maraqlıdır, lakin bir şey odur ki, onu yükləməzdən və ya quraşdırmadan əvvəl əziyyət çəkəcəksiniz
qəşəy oyundur bu
Bu, həqiqətən əsl tort istehsalçısıdır. Əla 👍. Mən ona 5 ulduz verirəm. ⭐⭐⭐⭐⭐
Real Cake Maker 3D Bakery 模擬 undz
Bu oyunu uşaqlar üçün oynamaq həqiqətən maraqlı və əyləncəlidir!☺️😌 Amma qeyd etməliyəm ki, bu oyun üçün çoxlu dekorasiyalar açılıb və onları almaq üçün yaradıcıya pul ödəməlisiniz. Bu, uşaq oyunu üçün ədalətli deyil❗Btw uşaqlar qonaqları qonaq dəvət etməyi sevəcəklər və animasiya da yaxşıdır.👍
Buna görə də neçə nəfərin razılaşdığını bilmirəm, amma mən HƏQİQƏTƏNDƏ bu oyundan həzz alıram, əgər yenidən başlasam və ya oyunumu yenidən başlasam, heç vecimə də yoxdur.... ƏLAQƏSİZDİR! həmçinin mən də axmaq qrafika və əşyaları sevirəm və hazırlaya biləcəyiniz tortları sevirəm, yeganə şikayətim odur ki, mən həqiqətən smoothie istehsalçısını sınamaq istəyirəm, amma pul ödəmək istəmirəm, hər halda bu oyunu sevirəm
thias oyun sərindir. Mən bunu bəyənirəm, lakin bəzi şeylər kilidlidir
Uşaqlar üçün əla oyundur. Həm də yeniyetmələr üçün, lakin daha çox uşaqlar üçün. Biz gözəl tortlar bişirə, müsabiqələrdə iştirak edə bilərik. Həqiqətən zövq alıram. Bunu sevirəm. Bu oyunu oynamaq lazımdır
Oynamaq üçün əyləncəli oyun, lakin bəzən darıxdırıcı olur.
Bu oyunların hər bir xüsusiyyəti yaxşıdır, bir çox şey kilidlidir
bir çox reklam, çox kilidli şeylər də
Çoxlu reklamlar var ki, orada keçmək üçün heç bir problem yoxdur, buna görə çox pul xərcləmişəm (oyunda real deyil). Pis təcrübə
Mən bu oyunu çoxdan oynamışam, amma indi bir az maraqlı görünür, çünki bütün tortlarda yalnız bir dizayn növü olacaq🍰. Siz həmçinin donuts🍩, şokoladlı piroq🥧, qaymaqlı xəmir, həmçinin şirin pizza🍕 əlavə etməlisiniz. Baxmayaraq ki, mən yalnız öz təcrübəmi paylaşmışam, ona görə də zəhmət olmasa narahat olmayın. Bu oyun da parlaq oyundur. Beləliklə, mən dörd⭐⭐⭐⭐ulduzla qiymətləndirdim.
Real Cake Maker 3D Bakery સિમ્યુલેશન qst
Bu oyunu bəyənmirəm. Mən onu dərhal silirəm. Çox darıxdırıcı və uşaqdır.
Sd
Simdi yukledim iyi yaniii
yaxşı və maraqlı oyun .amma əlavələri çoxdur . bəzən bu oyun haqqında pis düşməyə səbəb olur.sonra bu oyunda hər şey yaxşıdır.və kimin qalib olduğunu görmək çox vaxt aparır
coco nun t0her bir oyunu cok guzel
Real Cake Maker 3D Bakery Simulasi mzc
Bu mənim üçün çox faydalıdır, ona görə də indi bu oyundan tort bişirməyi bilmək çox əyləncəlidir, çünki hər kəs bunu sınamalıdır oyunu o qədər sevirəm ki, hər kəsə bu oyunu oynamağı arzulayıram. tort
Mən bu oyunu sevirəm, amma bir gün hər şey dəyişdi. Bəzən tort və ya smoothie hazırlayanda ekranım donur. Növbəti hər dəfə ziyafət etmək istəyəndə o, məni ad günü sahəsinə gətirir. Sonuncu dəfə zəhmli bir toy tortunun ortasında olanda məni geridə qoydu. Zəhmət olmasa düzəldin