Post by cogachenfrancemb on Feb 6, 2022 20:28:16 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie Catchers – love to hunt ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie Catchers – love to hunt IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب امتیاز نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Zombie Catchers – love to hunt 2022 version ▞▞▞
Omg.. این بهترین برنامه است.. من از 9 سالگی و اکنون 11 ساله هستم این بازی را بازی می کنم ... این بازی همیشه و همیشه مورد علاقه من است ... دارای ویژگی های شگفت انگیز ، بصری و جلوه های صوتی ... این بازی زامبی های بسیار زیادی دارد، مکان های بسیار زیادی دارد و گرفتن زامبی ها در این بازی بسیار سرگرم کننده است. من بازی های زیادی برای شکار زامبی ها دیده ام. اما این بهترین از همه است. من به شدت توصیه می کنم آن را بازی کنید. دوستش دارم...🌈🌈💖💖💖💜💜💜💠
واقعا عالیه
Special forces group 2 دانلود بازی
این جالبه! من عاشق این بازی هستم اما گرفتن زامبی ها سخت است، من عاشق این بازی هستم زیرا آفلاین است
خوبه فک کنم صابش ناراحت شد
من واقعاً از انجام این بازی لذت می برم جدای از چند مسئله بسیار آزاردهنده که ظاهر می شوند. اولین موردی که به رجیستری رسید. من هارپون من را دیده ام که مستقیماً از میان زامبی هایی عبور می کند که مستقیماً ضربه خورده اند... این خیلی سریع خشمگین می شود، به خصوص در مورد باس ها. دوم مدت زمانی است که طول می کشد تا هارپون جمع شود.وقتی ۴ زامبی را فریب میدهید و هارپون شما گیر میکند، قبل از اینکه حداقل ۲ زامبی دیگر را از دست بدهید، حدود ۲ ثانیه فرصت دارید تا ریکاوری کنید. اوه .... قیمت این قطعات فشار دهنده نیز از کنترل خارج است! قطعاً باید کمی آنها را رها کنید Mr.Developer.
Zombie Catchers - Zombiler Aksiyon mbzx
Zombies & Puzzles: RPG Match 3 APK - آخرین نسخه 1.8.1 APK توسط MINIGAME ENTERTAINMENT LIMITED77 را بارگیری و نصب کنید - چه نوع جرقه ای RPG و match-3 از بین
بازی عالی، اضافه های بسیار زیاد. من دوست دارم گزینه ای برای پرداخت هزینه برای حذف آنها وجود داشته باشد.
بررسی نرم افزار Zombie Catchers - love the hunt + لینک دانلود
مکرر ترين بازی تور ك كل 👤👤👤👤🧟♂️🧟♂️🧟♂️🧟♂️😱😱😱🤮🤮🤮🤢🤢🤢🤢😭😭🤯🤯😡🤥🤥🤥😤🤐😭😴😴😴😴🤒🤒🤒 🤕🤕🤕
عالیههههههعععه♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
عالی حتما نصب کنید
MODERN WARSHIPS Veiksmas psby
گوشی من آیفون 100 هستش 1 میلادر خریدم باز نمیشه
این به من کمی اضطراب می دهد اما در کل بازی فوق العاده ای است 10/10 آن را دوست دارم<333
دیدن بازیهای OG که تا این حد دوشیده میشوند سخت است، ممکن است تبلیغات را خوب در نظر بگیرم، اما سرعت دریافت پلوتونیوم بسیار آهسته است، همچنین چرا باید پهپادهای متعددی را نصب کنیم، اگر هنوز منتظر بمانند تا دیگران شروع به جستجو کنند؟ با تبلیغات کمتر و گیم پلی لذت بخش تر، بازی را بهتر از این خواهیم کرد
این یک بازی سرگرم کننده و خوب است. اما مشکل فعلی که با آن مواجه شده ام این است که موبایلم را عوض کردم و وقتی آن را روی گوشی جدید نصب کردم، پیشرفت ذخیره شده ام که به اکانت گوگل من در گوشی قبلی لینک شده است ظاهر نمی شود و باید بازی را از اول شروع کنم. اگر می خواهید یک بررسی پنج ستاره داشته باشید، لطفاً این مشکل را برطرف کنید.
بازی خوبیه ولی باید بهتر شه
رید تویی بازی چرا بی نهایت نی ست 😑😑😑😑😑
بد نیست
به روز رسانی برخی از پیشرفت های من را حذف کرده بود. من بیش از 100 زامبی را ذخیره کردم، از جمله باس ها، و وقتی بازی را بارگذاری کردم، فقط 6 زامبی بین 2 نوع داشتم. به همان اندازه که ناامید کننده است، آنها پتانسیل کسب درآمد در بازی را نیز کاهش دادند، به شدت سود زیادی را از محصولات خاص ادغام کردند، و سرعت یک بازی از قبل کند را کاهش دادند. به این دلیل دیگر نمی توانم خودم را مجبور به بازی کنم، این خیلی ناامیدکننده است.
خوبه فقط مشکلش اینه که دیر عملیات میاره زامبی بعد از زامبی نارنجی چه رنگیه؟🤔
من سال ها این بازی را داشتم و با وجود اینکه شکست دادن آن بسیار سرگرم کننده بود، بدون اینکه هیچ سطح جدیدی اضافه شود، بسیار خسته کننده است. سال ها پیش به من گفته شد که سطوح جدیدی در حال آمدن است و این هرگز اتفاق نیفتاد.
بازی نیاز به آپدیت های بیشتر و چیزهای جدید داره.. همچنین وقتی به باس میرسی و نمیتونی از شر زامبی های اضافی خلاص بشی آزار دهنده است
قیمت پهپادها بسیار بالاست لطفا کاهش دهید با تشکر
در واقع واقعا خوب نیست. این برنامه گاهی اوقات یک اشکال دارد مانند ناگهان زامبی که در دستگاه فشار قرار داده اید به طور ناگهانی از بین می رود یا زمان فشار دادن زامبی اجرا نمی شود. و بدترین آن 3 هفته است که یادم میرود هیچ کاری انجام نمیدهم یا روی چیزی کلیک نمیکنم که بتواند تمام پروژهام را پاک کند، اما ناگهان وقتی آن را باز میکنم، زمانی که به سطح 1 میرسد. تمام سکه و پلوتونیومی که میخرم از بین رفته است. آن زمانی که به صفر بروه. من خیلی عصبانی بودم که چند هفته آن را بازی نکردم. امیدوارم بتوانید این مرد باگ را برطرف کنید. Tq.
تاااااللرخل
این بازی فوق العاده زیبا و سرگرم کننده است! دلیل اینکه بررسی 5 ستاره دریافت نمی کند این است که من یک بسته سکه را به قیمت 3.99 دلار خریداری کردم. به جای سکه هایی که برای آن پرداخت کردم، پیام خطایی دریافت کردم مبنی بر اینکه درخواست من در حال حاضر قابل پردازش نیست. حساب من هنوز مقدار شارژ شده است و من سکه ندارم. این مقدار زیادی پول نیست، بنابراین من لزوماً از این بابت عصبانی نیستم، اما این اصل موضوع است. خداروشکر زیاد خرج نکردم اگر مشکل حل شد، با کمال میل 5 ستاره می دهم.
این بازی عالی ولی یک ستاره کم دادم چون مراحلش کم است از سازنده ی بازی خواهشمندم که مراحل را بیشتر می کند به هر حال ممنون👍👍
Hunter: Apocalypse v3.0.29 دانلود بازی شکارچی زامبی: رستاخیز + مود.
تبلیغات بسیار زیاد و کمک مالی
دانلود موبایل کلاسیک - لیست کامل عناوین - P30download
love to hunt دانلود در ویندوز
بد نیست بازی هست
Shower Drain Covers Drain Hair Catcher Stopper with Sucker for Bathroom ... El Mejor TIO with Frame B Embroidery Cotton Neon Hunting Baseball Cap One Size
Zombie Catchers – love to hunt פעולה bpgj
آن را دوست دارم اما از آن متنفرم ..... من به این امتیاز فقط 1 ستاره دادم زیرا می دانید که وقتی بازی می کنید و تلفن خود را خاموش می کنید بازی را به سطح 1 برمی گردانید ... من قبلاً در سطح 33 بودم اما تلفنم را خاموش کردم زیرا آن را خاموش کردم در حال حاضر باتری کم است و وقتی آن را برای بازی کردن این بازی روشن کردم وقتی سطح من را دیدم در سطح 1 است!!! چی شد!!! من به سختی این را بازی می کنم اما این نتیجه است؟!!! بنابراین من این بازی را حذف نصب کردم زیرا این اتفاق افتاد! درستش کن
خیلی خوبه نصب کنید خوبه جیگرا❤❤❤
زیاد بد نیست
بازی آن است
Zombie Catchers – love to hunt פעולה bpgj
بازی خیلی خوبیه فقط ای کاش به جای اینک۱۰ دقیقه صبر کنیم تا به ماموریت جدید برسیم میتونستیم هر وقت دلمون خواست ماموریت رو انجام بدیم.
Zombie Catchers - Zombiler Aksiyon mbzx
عالیه ولی من به آخرش رسیدم نمیدوتم باید چیکار کنم