Post by cogachenfrancemb on Feb 6, 2022 20:21:57 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Carrom Pool: Disc Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Carrom Pool: Disc Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas daug aukso ▞▞▞
▞▞▞ Carrom Pool: Disc Game 2022 version ▞▞▞
Carrom Pool: Disc Game Sport cvs
Labai labai jaudinausi, taip smagu ir žaisti su draugais ir yra daug variantų, man labai patinka šis žaidimas 🥰😍
Manau, kad dabar turiu palikti šį žaidimą, nes šis žaidimas tapo reklamos kančia.
puikus laikas prabėgo..... puiku kol kas. Aš daug žaidžiau tikroje „carrom“ lentoje, tai gera patirtis žaisti internete. Labai gera žaidimo konstrukcija. Nuimama kepurė prieš kūrėją.
Man labai patinka šis žaidimas. Pirma, nes jame nėra skelbimų, tada, antra, kai mums nuobodu, galime žaisti
Po atnaujinimo programa neveikia tinkamai..Taip pat daug reklamos, kuri neįprasta per daug erzina
geriausias žaidimas laisvu laiku.
Kiekvieną kartą mane tiesiogine prasme erzina tik Bangladešo žmonės!! Kodėl žaidėją renkatės atsitiktinai!!?? Rungtynėms pasibaigus dar turiu palaukti, nes pralaimėtojas atsijungė, laimėtoju paskelbti užtrunka 2 minutes!! Kas tai per...!!
Žmonės lengvai apgaudinėja ir vėl ir vėl atsijungia, kai jaučia, kad pralaimės. Ketinau laimėti rungtynes, bet staiga mano smūgį paėmė varžovas. Reikia daug patobulinti įsilaužimo srityje.
Per skelbimus ir vis daugiau klaidų
Puikus žaidimas, bet pirmo smūgio tikimybė labai maža ir menka. Visų laikų puolėjo priešo rankos ir laimėti arba pralaimėti visą laiką skelbimai......
Reikia atnaujinti, kartais žaidėjas liko, bet vis tiek rodomas internete, rekomenduojami nauji apdovanojimai ir apdovanojimai
Sugenda kiekvieną kartą, kai rodomi skelbimai
Puikus žaidimas, bet žaisti internete per rungtynes, skelbimai o ne Žaidimas yra labai blogas. Sveiki, vaikinai, šio žaidimo nereikia atsisiųsti. Greitai išeikite iš žaidimų parduotuvės.
Turėtų būti patobulinta valdymo sistema. Turėtų būti pridėta funkcija, kurią galime pridėti ir žaisti su draugais neprisijungę prie „Facebook“. Taip pat turėtų būti pridėtas 2 žaidėjų režimas internete.
Iššvaistytas žaidimas, mano ryšys geras, bet kodėl kyla ryšio problemų
Pašalinkite abu ir priešininko netinkamą žodį, įvestą žinutę, ši neteisėta programa, šiandien vartojamas neteisingas žodis priešininkas, imkitės veiksmų arba nepašalinkite to asmens iš kabinos baseino, arba ne, būtinai veiksite .🙏🙏.
Per daug reklamos Aš išeinu, kad pertraukčiau skelbimus..... .todėl neatsisiųskite šio žaidimo
Dabar ne per daug skelbimų ir staiga žaidimai sustojo ir laimi priešingas žaidėjas
Sugenda serveriai ir skelbimai ir toliau pralaimi žaidimus tuo pačiu metu 60000 tūkst. pralaimi ir toliau 😕😕
Erzinantys skelbimai tarp kiekvieno žaidimo. Niekada nepradėkite kito žaidimo be skelbimų.
Ne taip puiku, kad su jumis yra daug skelbimų, turiu galvoje po kiekvieno žaidimo, kad jie nustotų tai daryti. Žinau, kad kai kurie iš mūsų negali nusipirkti aukščiausios kokybės, bet tai nereiškia, kad žaisti mums erzina.
Labai geras žaidimas, tai geriausias carrom žaidimas, kurį kada nors žaidžiau. Internetinės rungtynės yra labai geros ir grafika puiki, tai labai geras žaidimas ir užima tik šiek tiek vietos, tikrai turėtumėte tai išbandyti
Nematau nemokamų apdovanojimų ir atrakinimo krūtinės skelbimo
Tai graži programa, bet 😡skelbimai pateikiami vieną kartą, todėl erzinantys skelbimai yra labai problemiški
Kartais tai nėra gerai. Piratai įsilaužia į šį žaidimą ir laimi savo, net aš beveik laimėsiu.
Merge Tanks: Idle Tank Merger Інше shct
MAN LABAI MYLIU ŠIS ŽAIDIMAS. TAI LABAI MIELUS ŽAIDIMAS. ŠIAME ŽAIDIME ATVYKSTA DAUG jaudinančių PASIŪLYMŲ
Įvertinimas bus aukštas, kai išspręsite mano problemą. Šiame žaidime yra daug įsilaužėlių, nes mes, paprasti žaidėjai, prarandame monetas. Pirmiausia išspręskite tai
Labai daug skelbimų rhi žaidime. Apskritai žaidimas yra geras, bet dabar yra longg longg reklamos po kiekvienų matchhh. Ištrinant šį žaidimą tiek daug skelbimų 2 3 min. skelbimai po kiekvienų rungtynių uhhhh, ištaisykite tai.
Smagu, kai pirmą kartą sumoki, bet po kurio laiko tu tikrai nebesuki 2 colių ir net nežinau, ar yra amerikiečių, kurie groja, aš visada sulaukiu žmonių iš kitų šalių, kai jie net nekalba angliškai
Padarykite į ledą panašią fiziką (Manali) nuolatine. Itin sklandžiai slystantis jis turi ASMR panašią patirtį. Per pastarąsias 2 savaites žaidžiau daug daugiau dėl to. Grąžink ledo fiziką ❄️
Paleva čia krw aim botai vien :Dd tie guestai
Na žaidimas Mėgavosi daug Labiausiai patiko žaidimas blokavimo metu Reikia pridėti tobulinti kaip visiškai profesionalus
Groti visada pagal numatytuosius nustatymus pirmas aukščiausias NIJORKO taškas, rodomas 280 tūkst. Netyčia braukdami negalime atsitraukti ir be reikalo prarandame 280 000 taškų. Todėl aš paprašiau, kad visi žaidimai būtų pradėti pagal numatytuosius nustatymus nuo 200 taškų. Dabar per daug skelbimų kiekvienam žaidimo užbaigimui.
Man patiko daugiau, bet dovanoti tik vieną progą, praleisti kitą, o ne visi
Žaidžiu Mumbajaus areną, bet išeinu laukan ir prisijungiu prie tinklo ryšio klaida😑 todėl prašau pakeisti 🙏🙏
Programa gera, bet daug skelbimų😡 po kiekvieno žaidimo skelbimai trikdo nemokamus vartotojus, sumažinkite skelbimus🙏
„Carrom pool“ žaidimas labai greitas ir lengvai susisiekite su „Facebook“ draugais
žaidimas yra geras, bet kiekvieną kartą sugenda, dėl ko prarandami visi prizai ir monetos
Per daug skelbimų dabar po kiekvieno žaidimo, net jei aš pametu. Jį erzina norisi pašalinti
Skelbimas yra kankinamas žaidžiant šį žaidimą
Kodėl reklama pateikiama po kiekvienų rungtynių? Jūs turite prarasti dėmesį žaisti žaidimus, nes tiek daug reklamų.